Privé restaurant

De privésfeer maakt dit initiatief bijzonder. Voor zakelijke bijeenkomsten is 100% discretie gegarandeerd en bij feestjes voelt men zich vrij om net zoals thuis ongeremd te tafelen. Geen luistervinken bij de officiële speech aan het begin van de avond, bij sketches of aangebrande grappen naar het dessert toe, Niek Ducheyne werkt vanuit een half open keuken en heeft op die manier goed voeling met wat er aan tafel gebeurt.

We passen de timing volledig aan onze gasten aan en willen mensen een kijkje in mijn atelier nemen dan zijn ze uiteraard welkom. Ik kom trouwens zelf mee aan tafel de gerechten serveren. Wanneer er culinaire vragen zijn waarop mijn vrouw niet meteen het antwoord weet, kan ik bijspringen. We merken dat naast de unieke privésfeer ook dit ongedwongen, vrije contact bijzonder op prijs gesteld wordt.

Net zoals wanneer we als traiteur aan huis werken. Maar met deze formule hebben de mensen uiteraard het gevoel van er toch echt tussenuit te zijn en waarbij ze een chef honderd percent enkel en alleen voor zich hebben.

Meer details.