Wijn

wijnNiet alleen de kwaliteit van de maaltijd of service is voor ons belangrijk, maar wij hechten ook veel belang aan de wijn.
Daarom doen wij beroep op twee specialisten die reeds hun sporen verdienden in gerenommeerde sterrenrestaurants in België en Nederland.
Kees Dobbelaar (beste sommelier van België 2008 en finalist Europees Kampioenschap voor Sommeliers 2010) en Luk De Rooze (Beste Sommelier van België 2002 en voorzitter van de Belgische Sommeliersgilde) begeleiden U of ons bij alle wijnkeuzes.
Wenst u speciale wijnen bij uw maaltijd, of kan u juist die ene “topfles” niet vinden.
Luk en Kees helpen u!
Wenst u uw eigen wijnen te serveren, maar u twijfelt over de juiste keuze.
Luk en Kees helpen u!
Wenst u Luk en Kees op uw evenement of degustatie in samenwerking met Niek Ducheyne, dan bieden wij u enkele interessante formules.